Blikkenslager Bergen

Blikkenslagertjenester

Blikkenslagerarbeid

I tillegg til vår hovedvirksomhet innen ventilasjon, har VN Service AS kompletterende blikkenslagerkompetanse. Som del av vårt helhetlige tilbud utfører vi derfor montasje og reparasjon av tak og fasade i Bergen og omegn.  Vi tar stolthet i at vårt blikkenslagerarbeid holder samme høye standard som våre ventilasjonstjenester, og tilbyr selvsagt gratis befaring og pristilbud i forkant.

Pipebeslag

Vi utfører pipebeslag av alle typer i Bergen og omegn. Å montere pipebeslag er en god løsning dersom man ønsker seg en fullstendig vedlikeholdsfri pipe – med dekke av f.eks. aluminium blir pipen svært værbestandig og kan holde seg i mange år uten tilsyn. Våre løsninger skreddersys etter den enkelte kundes behov, både ift. mål, materialvalg og estetikk. Snakk med oss om pipebeslag og få et tilbud på jobben som skal gjøres!

Beslag

Beslag er en effektiv måte å forhindre f.eks. vannlekkasjer, og bidrar til å gjøre ditt hus mer standhaftig overfor vær og vind. Velutført beslagarbeid medfører i tillegg svært lavt vedlikeholdsbehov. VN Service AS utfører produksjon og montasje av beslag for det meste innen fasade/tak. Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt oppdrag og en pris på arbeidet.